Poroka na prvi pogled: povedal ji je koliko je star, ona pa …

12. mar. 2024, ob 09.10
Posodobljeno pred 1 mesecem
71
110 SEK

V najnovejši epizodi priljubljenega resničnostnega šova Poroka na prvi pogled smo bili priča razvoju dogodkov med Ireno in Andrejem. Ko sta se Irena in Andrej prvič srečala pred oltarjem, je bilo čutiti napetost, predvsem zaradi prvih vtisov, zaradi katerih je bila Irena vidno razočarana.

Prišlo je tudi do vprašanja koliko je Andrej star, ko pa ji je povedal, da je star 47 let, je bila šokirana, saj je mislila, da je starejši. Sama mu svoje starosti (še) ni izdala, povedala je le, da je starejša.

Situacija se je še bolj zapletla, ko je Andrej odgovoril na Irenino vprašanje o preteklih zakonih in otrocih. Njegov odgovor, da ni bil poročen in da nima otrok, je Ireno sprva pustil ravnodušno, če ne celo nezadovoljno. Vendar pa je Andrejeva iskrena izpoved o otroku, ki bi bil danes star 26 let, a se žal ni dobro izteklo, v Ireni prebudila drugačna čustva.

Prvi vtisi morda res niso vse

Nepričakovano je Irena začutila val pozitivnosti in spoznala, da prvi vtisi morda res niso vse. “Moram reči, da sem potem začutila eno pozitivno energijo in vibracijo od njega. In potem te preseneti rek, da nikoli ne sodi človeka na prvi pogled, ampak ga spoznaj,” je po tej izpovedi delila Irena. Andrej, na drugi strani, ni skrival svoje sreče in zadovoljstva, že od začetka je bil prepričan o svoji privlačnosti do Irene. “Ja jaz sem srečen, upam da bo ta sreča trajala,” je rekel Andrej.

Prijatelji so Andreja opisala kot iskrenega in odprtega za ljubezen, daleč od tistega, ki bi v šov vstopil zgolj zaradi publicitete. Irena je po začetnem presenečenju priznala, da jo je Andrej s svojim karakterjem in iskrenostjo prijetno presenetil. “Sedaj vsekakor vidim, da je Andrej ena pozitivna oseba in vidim, da je bil moj odziv, ko sem ga prvič videla, čisto napačen. Me je pozitivno presenetil,” je povedala Irena.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Sta za skupaj?

Par je po obredu in med zabavo pokazal, da sta morda resnično usojena drug drugemu. Sproščeni pogovori, ples in celo nežen poljubček so dokaz, da lahko prvi vtisi zavedejo, a prava čustva in iskrenost vedno najdeta pot do srca. Irenine prijateljice so že prepričane, da je Andrej pravi zanjo, kar nakazuje, da je lahko presenečenje prvi korak k nečemu resnično lepemu.

Kaj menite vi?

Pripravil: NaDlani.si, foto: Posnetek zaslona Planet TV

71
110 SEK