Posnetek parkiranja Škode čez robnik navdušuje: Ali kdo vidi Škodo? Morda cesto …

1
50 SEK

Po družbenih omrežjih se širi posnetek, ki ga je Facebook stran Prometne prigode in nezgode objavila lani poleti. Na posnetku boste videli predrznega voznika Škode, ki z avtomobilom ‘rine’ čez pločnik.  Gre sicer za facebook stran, ki objavlja različne prometne situacije na hrvaških cestah, fotografije parkiranja, sporočila na vetrobranskih steklih, videe prometnih genijev in podobno.

Posnetek parkiranja Škode na pločniku je bil objavljen lani, ima več kot 150.000 ogledov, več kot 3500 odzivov in več kot 800 komentarjev. »Mi lahko kdo pove kje je Škoda na posnetku? Ali kje je polna vrstica? Ali vsaj kje je cesta?«; »To se posname enkrat v štirih življenjih.« »To je Mercedes!« »Škoda, preprosto pametno.«; »Najboljša Škoda doslej.«; »Video gledam že dvajsetič. Škode še nisem videl. Pogledal bom še pet ali šestkrat in se vam bom oglasil …«

Malce zgodovine

Škoda Auto je češki proizvajalec avtomobilov. Škoda Auto ima korenine v podjetju “Laurin & Klement”, ki sta ga leta 1895 ustanovila Václav Laurin in Václav Klement. Leta 1925 je težkoindustrisko podjetje Škoda (ki ga je prej vodil Emil Škoda 1839-1900, po katerem se imenuje), prevzelo podjetje Laurin & Klement.[3]Škoda Auto je od leta 1991 podružnica skupine Volkswagen, navaja wikipedia.

N. D.; Foto: Facebook

1
50 SEK