Prizor s plaže na Viru razjezil ljudi: Samo pri nas se dogaja to

1
60 SEK

Na facebook strani Prometne nesreče in nesreče je bil objavljen posnetek, na katerem se voznik v osebnem avtomobilu madžarskih registracij s pripetim vodnim skuterjem skuša rešiti iz morja. »Madžari se norčujejo na plaži, Vir,« piše v objavi, ki je sprožila burne odzive.

»Kje so komunalne službe?«

Ta nenavaden prizor je razjezil ljudi in mnogi so v komentarjih zapisali, da bi morali voznika kaznovati. »Poglejte tega genija,« je komentiral nekdo, drugi pa je dodal: »Kje je zdaj policija?« »Kje so komunalci, da mu napišejo kazen za nezakonito rabo?« je vprašal tretji, četrti pa je zapisal: »Kaznovali bi ga s 1000 evri! Kje so zdaj komunalci?«

Vir  je otok in istoimensko naselje v Severni Dalmaciji. Leži zahodno od Paga, od katerega ga ločuje Ninski zaliv. S celino je v bližini naselja Privlaka preko preliva Privlački gaz povezan s krajšim mostom. Na Viru se nahajajo le tri naselja. Istoimeski Vir na vzhodu, Puntadura na jugu in Lozice na severu otoka. Na zahodni obali otoka stoji svetilnik, ki oddaja svetlobni signal: B Bl 10s. Nazivni domet svetilnika je 11 milj, navaj awikipedia.

»Gospodar, kaj delaš?«

Drugim se je prizor zdel smešen, zato niso zamudili priložnosti za šaljive zapise. »Hitro bo plima, bo ven«, »Pozabil priročnik«, »Potem se vsi čudijo, ko mercedes zarjavi« in »Majster, kaj delaš?« so le nekateri izmed številnih komentarjev.

Najboljši robotski sesalnik in zakaj si ga boste želeli

N. D.; Foto: facebook

1
60 SEK