Prodaja sodne stavbe: fotografija, ki je v posmeh slovenski vladi?

30. jun. 2024, ob 17.23
Posodobljeno pred 21 dnevi
822
80 SEK

Nedavna prodaja sodne stavbe slovenski vladi je pritegnila veliko pozornosti, predvsem zaradi objave na Facebooku s strani prodajalca stavbe. Sebastjan Vežnaver, ki je stavbo prodal, je na svojem profilu objavil fotografijo pred stavbo s številko Litijska 51, kar je sprožilo val komentarjev in posmehovanja na družbenih omrežjih.

Vežnaverjeva objava je hitro postala viralna, saj se številni uporabniki niso mogli vzdržati komentarjev o morebitni nesposobnosti državnih uradnikov. Komentarji so bili naslednji: “Sebastjan Vežnaver dobro si jih okoli prinesel ter lepo zaslužil. Svaka čast. To pa je, ko imaš na državni strani NEKOMPETENTNE ljudi.” Vežnaver se je hitro odzval in pojasnil, da je stavbo kupil na dražbi in jo po javnem pozivu prodal. Dodal je še: “Kot bi moja sodelavka rekla, niti poslane kuverte nisi polizal 😊.”

V nadaljnjih komentarjih so sledili različni odzivi, od pohval do sarkastičnih opazk. Nekdo je zapisal: “Bravo 💪👌,” medtem ko je drugi dodal: “Bumerang :))) Care Seba.” Tretji je komentiral: “Premalo si jih napel✌️💪,” nekdo drug pa se je pošalil: “Ocio che foto🤣🤣🤣👌 legenda🍀👍💪.” Vežnaver je znova objavil svojo sliko, rekoč: “Ponovno dajem svojo sliko gor. Očitno sem tako moteč, da jo je FB odstranil.”

Poleg tega so bili tudi komentarji o ključih stavbe. Eden izmed njih je vprašal: “Kaj si jim dal ključe?” Vežnaver je odgovoril: “Že pred časom. Tako kot je v aneksu pisalo 😊.”

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Prodaja sodne stavbe je očitno postala tema številnih debat in posmehovanj, predvsem zaradi Vežnaverjeve lahkotne objave in sproščenega odziva na situacijo. Ta afera jasno kaže na kritične poglede javnosti glede sposobnosti državnih uradnikov in postopkov pri nakupih nepremičnin.

https://www.facebook.com/share/p/QTEuLgNXhm6y4Tzw/?mibextid=WC7FNe

Vir: Facebook, napisal: Nadlani.

822
80 SEK