Šefica šokirala svojo delavko Dražo, podarila ji je novega mercedesa

07. jun. 2024, ob 09.01
174
90 SEK

Dražana Palac iz Gruda v Hercegovini je od svoje nadrejene prejela darilo, o katerem mnogi lahko samo sanjajo. Pred hišo jo je namreč pričakal rdeči mercedes, ki ji ga je podaril lastnica centra Fitness Anny, kjer Dražana dela kot fitnes trenerka, piše hercegovina.info.

»Raje imam nekoga, ki je bil ob meni, ko nisem imela ničesar. Skupaj sva bili čistilki, bila je moja stranka, moja delavka in moja prijateljica. Lahko bi jo poklical ob polnoči in računal nanjo. Je nepokvarjena oseba, nekdo, ki mi vedno stoji ob strani in mi vrača vero, da še obstajajo dobri ljudje, resnično dobri. Vesela sem, da sem lahko njena prijateljica in da je z mano. Znala bi skromno omeniti, da je ravno ta avto njena želja in da si ga bo nekoč kupila. Odločil sem se, da ji ga podarim v znak zahvale za vse, kar mi daje. In verjemite, kakor koli je bila Draža vesela, sem bil jaz še bolj vesel, ko sem videl njene iskrene solze veselja in ko me je objela s srcem. Z deljenjem se sreča res pomnoži! Avto ni nič v primerjavi z neprecenljivim darilom ljudi, kot je moj Draža. Želim ji veliko srečnih kilometrov s sporočilom, da ji bom vedno stala ob strani, tako kot ona zame,« je povedala Ilijana Bodlović, bolj znana kot Anny.

»To je bil res šok zame. Nič nisem pričakovala, pa še moj fant je bil vpleten, ki je z njimi vse uredil in sploh nisem nič pričakovala. Povedali so mi, da me bo fant zasnubil in da bo presenečenje v Novem životu, kjer sicer treniramo. Ko sem prišla, sploh nisem videl avta, ampak ekipo, najprej sem jih videla. Potem sem zagledala avto, ki so moje sanje, in si ga želim kupiti že 7-8 let, to so zame sanje,« je povedala Dražana Palac, nova lastnica novega mercedesa, ki sicer dela v fitnesu že šest let.

N. D.; Foto: hercegovina.info

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

174
90 SEK