Tina Gaber in predsednik vlade Robert Golob na križarjenju

02. maj. 2024, ob 12.35
Posodobljeno pred 24 dnevi
81
90 SEK

Med prvomajskimi prazniki so se številni Slovenci odpravili na zaslužen oddih, med njimi pa sta bila tudi priljubljena medijska osebnost Tina Gaber ter predsednik vlade Robert Golob. Njuna destinacija ni ostala skrivnost, saj sta svoje sledilce razveselila z vpogledom v njuno potovanje. Pod fotografijo, na kateri sta pozirala skupaj, je Gabrova zapisala: “Križarjenje z dobavitelji … zdravega smeha!” in s tem razkrila, da sta se odpravila na posebno avanturo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Njuna destinacija je bil Kruzić, organiziran festival smeha med križarjenjem, ki poteka od 30. aprila do 4. maja. Potovanje zajema pot iz Genove do Marseillea, Barcelone in nazaj. Na krovu ladje so potniki uživali v treh predstavah – “Ičkoti”, “Fejmiči” in “Ićkoti 2”. Poleg tega so se jim pridružili številni znani obrazi, med njimi Žan Papič, Admir Baltić, Ranko Babić, Ivan Šarič, Gašper Bergant in Denis Avdić.

Fotografija, na kateri sta Gabrova in Golob nasmejana do ušes, priča o njuni navdušenosti nad avanturo. Kljub temu pa se je izkazalo, da ni vse potekalo povsem po načrtih. “Mal ziblje, kajne? Prav takole nas …” je med predstavo dejal Avdić in opozoril na razburkano morje, zaradi katerega so bili potniki deležni kar nekaj gibanja. Gabrova je to slikovito prikazala v posnetku, kjer se je pošalila, da so trebušni mišici nujni za obdržanje ravnotežja na odru.

Poleg križarjenja so se Gaber in njeni prijatelji odpravili tudi na izlet v Provanso. Gabrova je svojim sledilcem na Instagramu predstavila najstarejše francosko mesto, ki je imelo pomembno vlogo v zgodovini. S slikami je delila tudi nekaj utrinkov iz tega izleta, ob tem pa dodala še nekaj zgodovinskih informacij o mestu.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

S tem so Gabrova in Golob dokazala, da znata uživati tako v kulturnih kot tudi zabavnih dogodivščinah ter svoje sledilce navdušiti nad svojimi pustolovščinami.

81
90 SEK